Ontdek je Digital Experience Maturity

De mate waarin je als organisatie in staat bent om alle tools in je dxp optimaal te benutten om naadloze user experiences te leveren, is afhankelijk van je digital maturity. Deze handige tool geeft je snel inzicht in waar je nu staat en hoe je efficient digitale groei realiseert.

Digital Experience Maturity Calculator

Wat is het Digital Experience Maturity Model?

Om digitale groei te realiseren is het van belang om te weten waar je nu staat en waar je naartoe wilt groeien.  

Speciaal hiervoor is het Digital Experience Maturity Model ontwikkeld. Door inzicht te hebben in wat je organisatie nu aan kan qua digital marketing wordt ook meteen duidelijk wat de ideale volgorde is voor het activeren van nieuwe digital marketing features. 


Waarom moet ik mijn digital maturity bepalen?

Weten wat je organisatie aan kan zorgt er voor dat je geen tijd en resources investeert in features die je nog niet ten volle kunt benutten. Zo kun je deze middelen inzetten waar ze de meeste impact hebben.

Grip op je digital maturity geeft je ook het inzicht hoe je de digital marketing features van je dxp kunt maximaliseren, zoals:

  • Marketing automation
  • Content personalisatie
  • E-mail- en social media marketing
  • Buyer persona's
  • A/B testing en multipage variants

Wat kan ik verwachten van de calculator?

De calculator begeleidt je stap voor stap door het digital maturity model en de individuele criteria. 

Door middel van 13 vragen, krijg je een op maat gemaakte beoordeling van het digital maturity niveau van jouw organisatie. Je leert ook hoe je optimale pad naar digitale groei eruit ziet en hoe je meteen kunt starten. 

Bereken nu je Digital Maturity

Privacy-instellingen
We gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Om een aantal van hen te verwerken, hebben we uw toestemming nodig. U kunt "Alle accepteren" of cookies afzonderlijk bekijken door "Instellingen" te selecteren"
Instellingen